Marketing services

Wat wij doen?

Bij De Social Guy bouwen we waanzinnige B2B websites en onderhouden wij je online marketingzaken! Niet altijd in die volgorde, zo flexibel zijn we wel!

Websites Bouwen

Bij de Social Guy zijn we gespecialiseerd in het bouwen van websites. Wij kijken samen met jouw naar websites die je tof vind, welke features je graag zou willen zien en wat voor ‘feeling’ je website moet hebben. Wij maken een aantal voorbeeld pagina’s met verschillende huisstijlen en designs. Zodra je tevreden bent over het voorbeeld gaan we aan de slag.

Zoekmachine Optimalisatie (SEO)

In de praktijk wordt dit ook wel SEO (search engine optimization) genoemd. Een combinatie van de opbouw van je website en de formulering van je teksten kunnen ervoor zorgen dat je hoger in de google ranking staat. Best een ingewikkeld gebeuren maar maak je geen zorgen; wij maken het meetbaar en doen dit al jaren.

Social Media

Om social te snappen, moet je social zijn. Ons social media geheim is oprechte nieuwsgierigheid en inlevingsvermogen. In de praktijk zorgt dit voor authentieke content en interactie met je doelgroep!

Print Design

Zoek je iets tastbaars om jouw diensten of producten beter in de markt te kunnen zetten? Een brochure, flyer of productblad kan complexe informatie inzichtelijk weergeven! Wij smullen ervan om technische informatie te vertalen naar een fraaie brochure. 🔥

Fotografie & Video

Wij hebben een huisfotograaf die wij roemen vanwege zijn veelzijdigheid. Foto’s maken van architectonische hoogstandjes, professionele werknemers portretten of een bedrijfsfilm, niets is te gek. Zo brengen we jouw bedrijf uniek in beeld!

Webhosting & Email

Bij een nieuwe website komt veel kijken: maar alles begint bij een goede technische basis. Bij ons heb je hier gelukkig geen omkijken naar! Wij regelen de webhosting en zetten een emailsysteem voor je op. Daarnaast werken we Cloud86, uitgeroepen tot snelste webhostingservice van 2023! 🥇

Kel S
Voor het maken van mijn website nam ik contact op met Davey. Na een leuke kennismaking heb ik het webdesign vol vertrouwen aan hem en zijn team uitbesteed. Ik ben niet teleurgesteld: ruim binnen de gestelde deadline werd er een sterk en professioneel design opgeleverd. Het team is klein en daardoor heel persoonlijk en heeft duidelijk veel creativiteit en kennis in huis. Een aanrader!
Jasmijn van Oorschot
Aanrader! Erg fijne samenwerking met De Social Guy. Ze denken ontzettend goed mee en hebben heel veel creatieve ideeën. Ze hebben veel verstand van hun vakgebied en kunnen dit goed overbrengen!
Patrick Surgeon
Heel open en vlotte communicatie. Doelgerichte en efficiënte oplossingen.
Rolf van Koppen Fotografie
Zeer prettig en constructief samengewerkt met Davey van de Social Guy voor Unisol Paneel. Dat we moesten afremmen omdat zij de grote hoeveelheid aanvragen niet bij konden benen zegt genoeg! Veel inzet, passie en doorzettingsvermogen. Hoop meer met hem te mogen samenwerken.
Venneker Gmail
Samenwerken met de kennis van Professional! Davey is een echte teamspeler die zijn vaardigheden inzet voor een top resultaat. Prettig om met de Social Guy onze stappen te zetten. Bovendien erg gezellig !!
Babs Douw
Davey is een fijn persoon in de omgang en een goede teamleider. Hij is een harde werker en weet van aanpakken. Verder heeft hij veel kennis en draagt deze kennis ook over aan anderen. Samen hebben we veel stappen gemaakt dus mocht u twijfelen om Davey in te schakelen. Zeker doen! Aanrader!
T. de Kievit
Samenwerken met De Social Guy is een feest! Ze zijn professioneel, maar ook ontzettend leuk om mee te werken. Ze luisteren aandachtig naar je wensen en toveren vervolgens een prachtig resultaat tevoorschijn. Om je online aanwezigheid een upgrade te geven is De Social Guy jouw go-to team.
Janneke de Vries
Davey is communicatief vaardig, hij houdt je op de hoogte van het proces en denkt met je mee. Zeer prettige ervaring. Ik zou hem zeker aanbevelen!!
Billy Duivenvoorden
Top! Gaat professioneel te werk levert netjes werk en geeft altijd ruimte voor eigen in input. Erg tevreden.
Rob Buchly
Davey is een doorpakker. Werkt hard om het beste uit zichzelf te halen. Super samenwerking waarbij de klus die geklaard moet worden centraal blijft staan binnen het afgesproken termijn.

Vragen over onze services?

Laat je gegevens achter en wij komen snel bij je terug!